Over Groomie

De naam zegt het al: een Groom is iemand die de verzorging van paarden doet. En omdat de producten voor zowel voor mens als dier gebruikt kunnen worden is m(i)e erachter gezet.

Groomie producten zijn vriendelijk geprijsd, van hoogwaardige kwaliteit en zeer mild. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor paarden met een gevoelige huid. De producten zijn zorgvuldig uitgezocht voor verschillende doeleinden. Zo hebben we voor een heerlijke spa-dag met je paard een Wellness shampoolijn met 5 overheerlijke geuren. De Pearl shampoos zijn zeer geschikt om je paard te wassen voor een wedstrijd, deze shampoo geeft namelijk een prachtige parelglans! De Dazzling Shine shampoo is een geweldig milde, sterk reinigende shampoo voor dagelijks gebruik en een prachtige glans. En ons paradepaardje is de Magic Detangler lijn. Een echte must have! De serum en spray zorgen voor prachtige staart, manen en vacht. Voor de verzorging van de hoeven hebben we Magic Hoofoil Gel. En we blijven het aanbod uitbreiden. Zo zijn er naast de Groomie producten inmiddels ook allerlei leuke kinderproducten toegevoegd.

Alle producten worden met zorg (gratis) ingepakt, zodat het uitpakken altijd een feestje is! Of je het nu aan jezelf cadeau geeft of aan iemand anders. Bij Groomie kun je terecht voor super leuke cadeaupakketten voor zowel wedstrijd- als amateur ruiters van elke leeftijd. Wij hebben voor iedereen een geschikt cadeau!

Volg Groomie en ontdek onze producten. Gemakkelijk te bestellen via de shop. En voor vragen en advies kun je altijd contact met ons opnemen.